Terapi


Det er mange plager en psykolog kan hjelpe deg med. Har du opplevd noe vondt eller skremmende som ikke slipper tak? Har du brysomme tanker som kommer igjen og igjen, tross mange forsøk på å få de bort? Sliter du med angst? For eksempel for sosiale situasjoner, eller for å gå på butikken? Skulle du ønske at du kunne bekymre deg mindre for ting? Mange kan ha bekymringer om at noe fælt kan skje med en selv eller de man er glad i. Noen plages med at angsten topper seg i skremmende panikkanfall, der en blir redd for sin egen fysiske helse. Om du kjenner deg igjen i eksemplene over eller om du plages på en annen måte, om du har nyoppståtte plager eller har slitt i mange år, så kan vi sammen se på mulighetene for at også du skal få det bedre. 

Du trenger ingen henvisning. Ta kontakt med meg på mail psykologelinbredesen@gmail.com eller telefon 48 44 98 37, så finner vi tid til en første samtale. Denne kan gjennomføres på kontoret mitt eller over telefon. Husk å ikke oppgi sensitive opplysninger om du kontakter meg på mail.

For noen kan et par timer med psykoterapi være tilstrekkelig god hjelp. Andre vil kunne trenger flere timer for å få til endring og bedring. Dette ser vi på sammen, for å finne ut hva som er best for deg.